Exposició

Lector RFID: arxius de gestió de la informació

Tecnologia de radiofreqüència aplicada a gestió d'arxius intel·ligent de les zones d'alta densitat, aprofitant els avantatges dels magatzems robòtics i avantatges de lector RFID, realització d'automatització de magatzems de la gestió de la informació i arxius en l'automatització de les operacions de Biblioteca, per millorar l'eficiència de circulació d'arxius tenen un paper important. Automatitzat de magatzems en diverses indústries a casa i a l'estranger ha estat àmpliament demostrat, l'ús de magatzem automatitzat pot tenir enormes beneficis socials i econòmics.
Realització d'una gestió intel·ligent d'informació d'arxius. Segons el diari arxius de botiga, consulta, demanar prestat, tornar, seguretat i altres comerços determinats arxius gestió dinàmica de circulació, el lector RFID de sistema com a portador de la informació, en el moviment de cada arxiu cada aspecte de la recollida de dades i seguiment, automatització de procés de negocis de l'arxiu, substituint el flux de treball tradicional en paper. Millorar la gestió d'arxius en general capacitats de gestió empresarial, reduir la taxa d'error, les dades de participació, millorar l'eficiència de gestió, simplificar la gestió, reduir la intensitat de treball, per a registres management proporciona una gestió més eficaç, més convenient, millorar els nivells de servei, per millorar la gestió de la força general.
Arxius de l'actual aplicació de lector RFID a arxiu intel·ligent superintensiu utilitzant menys, poca experiència acumulada, tecnologia de radiofreqüència amb alta densitat intel·ligència arxius en la teoria i pràctica per a l'emmagatzematge intel·ligent d'alta densitat fet exploració útil dels arxius, tant en termes de la teoria, o en la pràctica, són un pas endavant.