Exposició

Lector RFID: sistema d'assistència estudiant

Amb el desenvolupament de tecnologies de la informació, xip a tot arreu en la vida. Targetes RFID i lector RFID va substituint targeta IC de contacte tipus convencional, convertint-se en la nova tendència en el camp de targetes intel·ligents.
Targetes RFID per l'encertada combinació de tecnologia de targeta RFID i IC, resoldre el problema de font lliure i sense contacte, per tant, té l'avantatge incomparable en comparació amb targetes magnètiques i targeta IC. Targetes RFID, induïdes per l'antena de xip de IC, totalment tancat en una targeta de PVC estàndard, sense parts exposades. Sistema d'assistència estudiant utilitzant tecnologia d'identificació de radiofreqüència, l'assistència dels alumnes, registres i altres funcions.
A través de la crida a roll, magnètiques i RFID targetes IC als alumnes de l'assistència a classe, gestió de documents, pot ser temps consumint i propens a interferències i sense contacte sistema d'assistència de l'escola RFID utilitzant tecnologia d'identificació de radiofreqüència en gestió de presència dels estudiants tant còmoda i Estalvieu temps. Sistema d'assistència estudiant formada per transponedors i lector RFID, transponedors Etiquetes (targetes), i lector de targetes RFID compatible amb U2270B RF estació de base dispositiu i circuit, MCU i el mestre de suport mecanisme circuits i interfície perifèrica (teclat, rellotge de LCD i sèrie mòdul).
Disseny de sistemes d'assistència de estudiant és el nucli del lector RFID, lector RFID estació base de RF és la clau del dispositiu, el dispositiu de modulació de dades principals, transmetre i tasques Desmodulació de RF i dades.