Lector RFID: Sistema d'identificació de l'aeroport mitjançant

Aplicació àmplia dels lectors RFID en la seva vida, fer-lo bé reconeix la importància de la tecnologia RFID en la seva vida. La tecnologia RFID combinat amb sistema d'identificació de l'aeroport, el que seria els efectes no desitjats?
Sistema d'inspecció de liquidació auto és una combinació d'identificació per radiofreqüència i biomètric entrada i sortida dels dos ciència i tecnologia instal·lacions de despatx de passatgers. Passatgers en el moment de despatx de duanes, el sistema es pot capturar informació biomètrica dels visitants, com una imatge facial i al mateix temps emmagatzemades en els passaports de lectura passatger estelles de la imatge digital facial del titular.
Auto liquidació inspecció sistema i immigració autoritats prèviament arxivat portador de fotos de la dreta, per confirmar que la liquidació de passatgers i estellat passaport titular és el mateix i escurçar dràsticament el temps necessari per a la remoció de la immigració.
Abans aire passatger sistemes d'informació, es compon de passatgers de línia aèria després de la matrícula es completa, temps real vol passatgers la mateixa informació personal, com noms, dates de naixement i altres transports al país de destinació d'immigrants per dur a terme seguretat comentaris, funcionaris de la inspecció a l'arribada del vol, pot dominar per a passatgers sospitós o menys populars objectes per tal d'evitar elements rebel de la barrera a superar.
Aplicació de la tecnologia d'identificació RFID a l'aeroport, inspecció de l'aeroport més còmode i eficaç, millorant l'eficàcia i conveniència per a viatgers.