Lector de targetes RFID: Esports emergències

Quan hi ha grans esdeveniments quan esdeveniments estarà a l'estadi. Però persones es van reunir, en el cas d'emergència la com per afrontar-lo? Podem utilitzar la tecnologia de lector RFID, estadis al programa de gestió eficaç d'emergència.
Estadi conjunt un equips de radiofreqüència Cordons RFID que conté, personal de camp i dispositius RFID portàtil, quan hi ha una emergència, gestors de comunicar-se amb el centre de control de metro de l'estadi utilitzant un sistema sense fils, informe de la naturalesa i localització de l'esdeveniment.
Quan es produeix l'esdeveniment, l'acomodador premeu el botó associat amb l'esdeveniment. Tag RFID actiu amb l'equip, llavors envia el codi d'identificació únic, així com la sol·licitud per seleccionar el tipus de servei a 13 punts d'accés a un recents. Etiquetes d'identificació de programari, per transferir dades al sistema de programari, que llavors es etiqueta DNI corresponen a la localització i la naturalesa de trucada amb un punt d'accés, aquesta informació es mostra en un centre de comandament de pantalla d'ordinador gran.
Programari RFID també pot proporcionar gestors de l'estadi amb l'anàlisi de negocis, així que es pot avaluar com respondre i resoldre els esdeveniments. També poden ser davant una pantalla d'ordinador en temps real de veure si el personal han arribat al lloc.