Lector de targetes intel·ligents avançat Fabricant-Creador

El Saló Internacional de Autoservei, Quiosc i Vending 2018 de Xina es celebra al Centre Internacional d'Exposicions de Xangai del 26 al 28 d'abril de 2018. L'exposició mostrava diversos productes, incloent-hi terminals d'autoservei i solucions, sistemes de vendes integrals, quioscos, sistemes d'identificació de moneda , equips d'impressió d'autoservei, equip de terminals de pagament mòbil, lector de targetes intel·ligents , accessoris i serveis relacionats amb màquines expenedores.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

El creador va ser convidat a participar a l'exposició. Per què es va convidar el creador? Quin tipus de negoci és el creador?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Fundada el 2001, CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD es converteix en una de les principals companyies d'alta tecnologia, que integra RD, fabricació i comercialització de pagaments amb targeta, pagament en efectiu i mòdul de pagament en línia. Certificat ISO9001 Autenticació del sistema de qualitat el 2002, el creador es va convertir en una empresa d'alta tecnologia de Shenzhen el 2003. Empresa nacional honesta d'alta tecnologia el 2008, el creador va ser classificat com un dels 500 principals empreses de mida mitjana de Shenzhen el 2009.


Com a primera empresa que va desenvolupar de forma independent el lector de targetes incrustada i el distribuïdor de targetes, CREATOR és el líder en la indústria del mòdul de pagament de targetes i el mòdul de pagament en efectiu, també avança en la indústria de pagaments en línia a causa de l'adquisició de la tecnologia bàsica més avançada.


Amb el constant estudi i recerca, Creator ha desenvolupat set sèries de productes exquisits i innovadors: lector de targetes per a telecomunicacions públiques, terminal de recàrrega, lector motoritzat per a terminal d'autoservei, 3 en 1 lector motoritzat, màquina emissora de targeta, dispensador, mòdul de pagament en línia etc. Hem rebut una patent per a la seva Invenció, quinze Patents de models d'utilitat, cinc certificats de EMV, compliment de CE, múltiples drets de reproducció de programari i llicència de producció, etc. El creador ha guanyat la popularitat amb la fiabilitat dels productes, el rendiment notable i el preu raonable, els productes han estat àmpliament aplicat en l'àmbit de les aplicacions de finances, telecomunicacions, pertrochemical industry, impost, retail, insurance, transport i entertainment. El creador guanya honor integral als clients pel seu servei ràpid i excel·lent.


El CREADOR avança constantment amb la modernització del sistema de gestió, la normalització del flux, la intensificació de l'arquitectura. Basat en la Xina i cap al món, CREATOR constantment avançaria i es mantindria creativa, establint la gran prospectiva amb els clients, per maximitzar el valor mutu i avançar millor a la indústria.