Estacions de gas d'Austin canviant als lectors de xips

A partir de 2020, totes les estacions de servei hauran de disposar de lectors de xip a les seves bombes en lloc dels lectors de banda magnètica.

AUSTIN, Texas: no hi ha estacions de servei secretes que han tingut problemes amb els skimmers en el passat. Però les estacions de servei d'Austin començaran a canviar les seves polítiques per combatre el problema dels skimmers.

Pot ser una de les últimes coses que pensa quan s'està omplint, però pensar en la seguretat que està tenint amb la seva targeta de crèdit a les bombes és important.

"No crec que dues vegades", va dir Katy Tiernan "Acabo de fer el que em diu".

A les estacions de servei de Randalls com el de la cantonada de Ben White i Machaca Road, estan canviant les coses una mica.

"Sí, si poses la teva targeta, la manté en lloc, en comptes de poder treure'l", va dir Cody Craven.

"Sí no va ser un lliscament", va dir Tracy Trevino. "Llavors no em vaig adonar que era un lector de xips".

Randalls va canviar els lectors de targetes del lector de banda magnètica tradicional als lectors de xips, igual que els que es veuen dins de les botigues. No obstant això, aviat començareu a veure-ho a cada estació de servei a tot el país.

"El termini nacional per fer-ho és el 2020, de manera que hem volgut avançar-nos a la corba. Així ho hem tingut durant unes setmanes", va dir Martin West, un empleat de Randalls. "I, òbviament, la seguretat de targetes de crèdit és una cosa important i, per tant, aquesta és només una capa addicional de seguretat que oferim als nostres clients quan arriben als nostres centres de combustible".

Si una estació no canvia, serà responsable de les furtures que es produeixin a partir de targetes de banda magnètica.

Els clients que van parlar amb KVUE semblava tenir una visió positiva sobre el canvi.

"Sí no, suport el xip i la seguretat addicional durant tot el dia", va dir Trevino.

"Em sento més segur sabent que la meva informació no es va a robar amb un lector de xip", va dir Tiernan.

"Definitivament m'agradaria tenir la seguretat addicional", va dir Craven.