Com canviarà el control d'accés el 2018

El control d'accessos ha avançat ràpidament en els últims anys, i no sembla que s'està alentint en breu, gràcies a la versatilitat de les últimes tecnologies. Per exemple, amb l'última incorporació de l'ús de la tecnologia RFID en els telèfons intel·ligents actuals mitjançant el protocol de tecnologia comú de comunicacions properes (NFC) per a Apple Pay®, Google Wallet ™ i Android Pay ™ s'estan expandint al control d'accés al personal i al vehicle, i els integradors de sistemes estan aprofitant la interoperabilitat dels equips per combinar el control d'accés amb pagament segur.

Segons la firma de recerca de mercat IHS Markit, el creixement continuat del control d'accés el 2017 també veurà que les noves aplicacions guanyen tracció, com ara les dades biomètriques i les credencials per a mòbils. Exemples inclouen les insígnies de control d'accés als empleats que s'utilitzen per al pagament en cafeteries o màquines expenedores, i fins i tot els telèfons mòbils poden proporcionar credencials per obtenir accés segur o pagament amb tecnologia NFC. De fet, tota la línia CPR de lectors de targetes de FEIG és compatible amb la tecnologia NFC per facilitar la seva integració amb la tecnologia mòbil.

Amb un lector de RFID i un mòdul de pagament sense contacte, com cVEND, RFID es pot integrar amb control d'accés en estacionaments de pagament o en garatges d'aparcament de l'hotel per a un funcionament més senzill a través de la interoperabilitat. L'estacionament de TIBA ha fet això, utilitzant equips FEIG en diversos estacionaments de l'hotel per a una entrada i sortida ràpida i senzilla sense tripulació.

Com que els lectors de RFID passius de UHF estan ampliant el seu rang, i els costos d'etiquetes estan caient, la tecnologia també s'està utilitzant per permetre el control d'accés per a vehicles autoritzats. Ara, les comunitats més tancades, els magatzems i els estacionaments d'oficines estan implementant una gestió d'accés de vehicles amb lectors RFID de llarg abast, com el CRT-541 del creador, que actua com a sistema de control d'accés de lector de targetes.

Hem recorregut un llarg camí des dels dies en què l'accés a llocs i coses requeria molta temps i mà d'obra. Amb la facilitat i la funcionalitat de RFID, els sistemes de control d'accés continuaran millorant-se en el futur ... I aquí, al CREATOR, continuarem dissenyant els nostres productes de lector RFID per utilitzar-los en sistemes de control d'accés segur, identificació i pagament.