Com pot un lector de targetes sense contacte beneficiar el vostre negoci independent?

El vostre negoci fa un munt de vendes per sota de 30 €? Teniu períodes ocupats i temps llargs de cua? Un lector de targetes sense contacte podria ser la resposta als vostres problemes.

El 2016, es va descobrir que el consumidor mitjà del Regne Unit ara porta menys de 5 lliures en efectiu, en comptes de pagar targetes i dispositius mòbils. Els pagaments sense contacte són cada vegada més habituals, ja que el nombre de targetes sense contacte emeses al Regne Unit arriba als 110 milions al juny de 2017.

L'estil de pagament 'tap and go' és de segona naturalesa per als consumidors, i s'espera que augmenti l'adopció sense contacte. L'any 2021, s'espera que augmenti el consum de tecnologia sense contacte en un 300%, i els minoristes que no accepten els pagaments amb targeta corren el risc d'abandonar-se.

Es va revelar que les empreses que accepten pagaments amb targeta reben més vendes. Els minoristes van revelar que les vendes van augmentar un 30% gràcies a l'acceptació de pagaments sense contacte mitjançant un lector de targetes sense contacte.

L'ús d'un lector de targetes sense contacte pot beneficiar al vostre negoci de moltes maneres. Descobriu com a continuació:

Queue busting

Les empreses independents amb freqüents períodes ocupats solen trobar que el seu procés de pagament es pot estancar. En èpoques puntuals, les llargues cues es poden formar a la dreta.

Els clients que utilitzen targetes sense contacte poden completar les transaccions ràpidament, ja que no han de gastar temps comptant diners. Això permet reduir els temps de la cua.

Augment dels ingressos

És sabut que quan els consumidors paguen per targeta, és més probable que gastin quantitats més grans i que realitzin més transaccions. En instal·lar un lector de targetes sense contacte, els clients poden realitzar compres d'impuls més baixes.

Les empreses que utilitzen un lector de targetes sense contacte reben menys vendes abandonades. La comoditat dels contactless permet als clients pagar sense requerir el canvi exacte a la mà.

Reducció del maneig d'efectiu

Els propietaris de negocis amb un lector de targetes sense contacte passen menys temps en el maneig de diners en efectiu. Tradicionalment, els pagaments amb targeta es reservaven per a grans compres. Des de la introducció de contactless, hi ha hagut un canvi en la forma en què els consumidors prefereixen pagar.

Fins i tot la més petita de les compres es pot fer ara a la targeta. Això significa que els lectors de targetes sense contacte permeten als propietaris de negocis dedicar menys temps a realitzar operacions de final de dia. La reducció del canvi en el cultiu comporta un menor risc de robatori i pèrdua per errors.

Millora de l'experiència del client

El juny de 2017 va ser un mes rècord per als pagaments sense contacte, amb el 34% de tots els pagaments amb targeta al Regne Unit realitzats en un dispositiu sense contacte. L'estil de pagament ara s'esperava com a part de l'experiència de compra quotidiana. Assegurar que els clients tinguin la millor experiència de compra possible és una manera vital de fer-ne una repetició.

Al fer tot el possible el més simple possible, els visitants del vostre negoci estaran més temptats a tornar. Un lector de targetes sense contacte permet pagaments sense problemes, és a dir, un servei de check-out ràpid.

Podria beneficiar-se la vostra empresa acceptant pagaments a través d'un lector de targetes sense contacte? Aprofita l'augment de la despesa sense contacte actualitzant a un dels nostres terminals.