TERMINAL DE AUTO-SERVEI DEL KIOSK - CANALS DE VENDA INDEPENDENTS I EFICIENTS

Una enquesta mostra que, la capacitat instal·lada de terminals d'autoservei del quiosc en el món creix a gairebé el 15% anual. Com es pot veure des del ràpid desenvolupament de la capacitat instal·lada, la col · lecció Kiosk de consultoria d'informació i vendes de terminals d'autoservei, en una època de desenvolupament del mercat centrada en el client i orientada a vendes, ha posat èmfasi en els serveis experimentals actuals.

Ara, els minoristes mundials han combinat les vendes tradicionals de productes bàsics i els autoserveis de quiosc. L'equip d'autoservei del quiosc s'ha convertit en un mitjà eficaç per als minoristes millorar la imatge de la botiga i millorar la qualitat del servei. Els mostres d'enquestes, publicitat, consultes d'informació general, consultes d'informació del producte, transaccions electròniques, entrades, pagament de factures, autocontrol i altres supermercats són la direcció principal de Kiosk.

kiosk card reader

Tant les aplicacions personalitzades, deixem que el nostre Kiosk tingui un contacte estret amb les nostres vides. L'empresa Wincor Nixdorf combina l'autoservei i l'experiència reeixida del sector minorista, presentada per a aplicacions de venda al detall. Màquina autoservei Màquina autoservei de quiosc: disposa d'una plataforma oberta, disseny de pantalla tàctil, capacitats multimèdia, accés a xarxa flexible, estandardització de sistemes operatius i interfícies , així com excel·lents capacitats de servei. És especialment digne d'esmentar que, a causa del disseny modular i la configuració autònoma, és més adequat per a una varietat d'aplicacions flexibles i personalitzades: a més de la recuperació d'informació tradicional a l'exterior, Kiosk també ofereix pagaments de bitllets, targetes telefòniques prepagades, compra d'entrades i entrades aconsegueix distribucions de fotografies, impressió fotogràfica i altres serveis, tot i que segueix obtenint la informació de publicitat i difusió, augmentant l'escàner o les possibilitats de veu. Vegem l'equip de quiosc en el cas pràctic del mercat global:

Producte de quiosc usat a Alemanya

Els grans magatzems Kaufhof a Alemanya, Kioskproduct s'aplica com el canal principal per als comentaris dels consumidors. Els membres del magatzem de departament poden autocontrolar punts i d'acord amb els punts fets inexcusables per a un registre de regals del lector de targetes de membres Kiosk que es col·loquen a la botiga; les botigues també ofereixen consultes de visualització de mercaderies i serveis d'informació de comoditat als consumidors a través de Kiosk, aquest servei no pot ajudar-los a trobar ràpidament mercaderies, sinó que també permeten que els consumidors facin el procés de compra clarament. Als grans magatzems, oferir serveis tan convenients i l'experiència dels consumidors millorarà sens dubte la fidelització dels clients.

KioskProducte utilitzat als Països Baixos

Als Països Baixos, les botigues Albert Heijn supermercats, el Kiosk es configura com un terminal de pagament d'autocontrol. Després de les compres, els consumidors poden realitzar la seva autocontrol i experimentar un nou mètode de pagament, que usarà un pagament no efectiu. Per als minoristes, per millorar la visibilitat personal, augmentar la fidelització del client, però també pot optimitzar el procés de pagament i pagament, i més important per reduir els costos operatius al detall.

El quiosc es troba en tots els aspectes de les nostres vides, en el comerç minorista, les finances, l'aviació, els serveis postals, els hotels, els hospitals, el maneig del trànsit i, per tant, en les nostres vides, veurem cada vegada més la figura del quiosc, no només representa un nou consumidor experiència, però també representen l'ús de terminals d'autoservei que donen suport al nou model de vendes rendible de l'estratègia de vendes. Ha arribat l'era del quiosc.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR és un dels fabricants de lector de targetes de quiosc de la Xina, proporciona lectors / gravadors de targetes de KioskIC / RF, dispensadors de targetes de quiosc, validador de factures per a tot el món.

Tel: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mòbil: +8613798299145 (24 hores)

Correu electrònic: sales@china-creator.com