Targeta bancària d'Amèrica Llatina Xip xinès

Xinhua News Agency, reportera Zhao Yan Chen Weihua


"Ho sento, no es pot introduir la vostra targeta bancària". "Ho sento, el telèfon no es pot introduir". Una gestió de fàbrica tan estricta? És cert, perquè és una fàbrica especialitzada en produir productes de seguretat de la informació, com ara targetes bancàries i targetes de telefonia mòbil. Moltes targetes de xips, targetes de telefonia mòbil i targetes de trànsit que utilitzen residents en països llatinoamericans, inclòs Brasil, es fabriquen aquí. El holding d'aquesta fàbrica és una empresa privada de la Xina.

En els últims anys, la cooperació financera entre la Xina i els països llatinoamericans ha prosperat. El Banc de la Xina i el Banc Industrial i Comercial de la Xina han aconseguit arrelar-se al Brasil i fins i tot a més països llatinoamericans i esdevenir les fracassos de la cooperació financera entre Xina i Amèrica Llatina. En resum, els fabricants de targetes de la Xina mantenen la tendència dels temps i agafen els mercats a Amèrica Llatina.

Amb poc més d'un milió d'habitants a Brasil, es pot veure la bandera brasilera volant d'espatlla a coll amb la bandera nacional xinesa. La companyia brasilera InterContinental, que està controlada per Beijing Catch Data Corp., està ubicada en aquesta petita ciutat nomenada per l'expresident del Brasil.

En un taller ben gestionat, podeu veure les targetes emeses per importants bancs brasilers com el Banc de la Reserva Federal del Brasil i el Banc Brasov, així com les targetes bancàries en països com Perú i Panamà, targetes de compres Carrefour, membres de l'Assegurança Metropolitana Targeta d'empresa, etc. Les targetes estan fetes aquí, impreses, comprimides i instal·lades en paper professional d'alta qualitat importades de la Xina. Les targetes s'envien a l'empresa on la informació personal de l'empresa es registra a la fàbrica de la companyia a Sao Paulo o al país on s'envia als consumidors.

La producció de targetes bancàries a Amèrica Llatina és un nínxol de mercat, amb no més de 10 fabricants d'Amèrica Llatina. El gerent de producció de InterCorca, Massio Moreira, va dir que la companyia va néixer el 1999 amb l'autorització de targetes de crèdit globals com Visa, MasterCard i American Express, amb una capacitat de producció actual de 150.000 exemplars al mes. També hi ha targetes de telecomunicacions, targetes de transport i serveis de targetes de compra, inclosa la targeta de trànsit dedicada als Jocs Olímpics l'any passat, els Jocs Olímpics de Rio són produïts per Interweave.

Com a empresa de seguretat i targeta intel·ligent, hi ha 11 oficines a tot el món. En primer lloc, Brasil va celebrar una campanya de promoció de productes a Brasil el 2014 i posteriorment va adquirir el 57% de Intercontinental el 2016 com a societat de cartera. Actualment, a més del sistema de planta de fabricació, l'empresa també té una fàbrica de targetes d'escriptura personalitzada a Sao Paulo, i té previst portar més tecnologia xinesa de seguretat d'informació al mercat llatinoamericà.

"Som molt alts en el mercat brasiler, amb més de 200 milions de persones en ell mateix i tota la regió llatinoamericana, i entenem que en l'àmbit de la seguretat de pagament i productes de seguretat transaccional, Amèrica Llatina i Àsia encara hi ha alguns buits entre Crec que la sucursal al Brasil pot ajudar a millorar el mercat de la seguretat de la informació i pagaments a Amèrica Llatina que es basa principalment a Brasil ".