Lector RFID: Com protegir la teva caixa forta de targetes

Desenvolupament de dispositius intel ligents és l'ús més generalitzat de lector RFID, pagament amb targeta RFID també és acceptada per la majoria, targetes sense contacte més utilitza tecnologia RFID. És la targeta RFID ús freqüència augmenta, i molts delinqüents han començat mirant les cartes a les nostres mans. Així, com per protegir millor la targeta de mà?
Nostre xip RFID, generalment una targeta de la seguretat social, pagament targeta i targeta. Us presentem una targeta de la seguretat social i la targeta de crèdit utilitzada per pagar una targeta MIFARE DESFire, són molt vulnerables als atacs; normalment la targeta que utilitzem, unitats en el menjador de la Universitat, de fet, és una targeta Mifare Classic, un atacant pot modificar l'import de targeta, recàrrega i així successivament.
Davant de la seguretat de targetes RFID, els consumidors com evitar tal una cosa està passant? Consumidors sempre ha de prestar atenció a l'equilibri de la targeta, el millor és demanar la quota fixa, el més important és aconseguir tot tipus de targetes RFID, comprovació de nota que la targeta és un tipus de, llavors el remei pres diferents mesures.