Lector RFID: Aprofitar la llum de la saviesa la efectiva

Utilitzant tecnologies de lector RFID desenvolupat la "llum de la saviesa", a més de la funció d'il luminació, també poden ser tractats com piles elèctriques, entorn de prova, característiques urbanes com estació de base Microordinador WIFI. A més, cordons de RFID s'han carregat "llum de la saviesa", es pot utilitzar com a semàfors, senyalitzacions, funció desenvolupament alt.
Simplement descarregar l'APP, si la carretera passa a algú estirat inconscient, vostè serà capaç d'ajudar amb una clau al botó dispositiu per admin personal de plataforma d'ajuda, no només pot gravar crida i personal de plataforma, incloent la localització i supervisar que el contingut de la informació d'ajuda s'enviarà directament a la plataforma de gestió per rescatar ràpidament. A més, l'APP també ofereix el lloc més proper, temps per cobrar i per pagar a través de PayPal, targeta de prepagament i altres mitjans.
Hui pols de llum, però també es basa en les necessitats en el futur, més càrregues electròniques etique, parquímetres, semàfors, senyalitzacions, rètols d'aparcament i mòduls fins i tot en xarxa com la pantalla informació de cotxe, amb un alt grau d'escalabilitat funcional.