Lector de targetes IC de pantalla òptica de cristall líquid de Sharp més ràpid, més suau

Un lector de pantalla de cristall líquid, que permet als usuaris fer pagaments amb una ona ràpida d'una targeta IC, el 5 d'abril (proporcionada per Sharp Corp.)

Sharp Corp. ha desenvolupat un lector de targetes IC de pantalla de cristall líquid super-suau i ràpid que permet als usuaris pagar elements amb només una ona ràpida d'una targeta, la companyia va anunciar el 5 d'abril.

El gegant electrònic vol instal·lar la nova pantalla als seus registres i màquines expenedores, i ara està en procés de negociar amb diverses empreses sobre la introducció de la tecnologia.

Els telèfons intel·ligents amb la funció de cartera mòbil "Osaifu-Keitai", així com targetes IC acceptades en transport públic i en botigues, actualment canvien informació amb lectors a distàncies de fins a diversos centímetres utilitzant ones de ràdio sense fils.

Aquests lectors tenen antenes de metall incorporades, però quan Sharp va intentar construir les antenes en pantalles LCD, van ocultar les pantalles.

Sharp va superar el problema mitjançant l'ús d'antenes súper primes i adjuntant-les als LCD, creant la nova pantalla sensible i ràpida sense comprometre la seva aparença.

Si us plau, no dubti en contactar-nos per obtenir més informació sobre el lector de targetes IC .