Descripció de la targeta intel·ligent: lector de targetes intel·ligent

Una targeta intel·ligent, normalment un tipus de targeta xip, és una targeta de plàstic que conté un xip d'ordinador incrustat, ja sigui tipus de memòria o microprocessador, que emmagatzema i transacciona les dades. Normalment, aquestes dades es relacionen amb el valor, la informació o ambdós, i s'emmagatzemen i processen dins del xip de la targeta. Les dades de la targeta es realitzen a través d'un lector que forma part d'un sistema informàtic. Actualment, els sistemes que es milloren amb les targetes intel·ligents s'utilitzen en diverses aplicacions clau, incloses l'assistència sanitària, la banca, l'entreteniment i el transport. Totes les aplicacions poden beneficiar-se de les característiques afegides i la seguretat que proporcionen les targetes intel·ligents. Segons Eurosmart, els enviaments de targetes intel·ligents a nivell mundial creixeran un 10% el 2010 a 5.455 milions de targetes. Els mercats que tradicionalment han estat servits per altres tecnologies de targetes de màquina llegibles, com el codi de barres i la banda magnètica, es converteixen en targetes intel·ligents, ja que el retorn de la inversió calculat és revisat per cada emissor de la targeta any rere any.

Aplicacions

Inicialment introduït a Europa fa gairebé tres dècades, les targetes intel·ligents es van estrenar com una eina de valor emmagatzemat per als telèfons públics per reduir el robatori. A mesura que les targetes intel·ligents i altres targetes basades en xips avançaven, la gent va trobar noves maneres d'utilitzar-los, incloent targetes de càrrega per a compres de crèdit i per mantenir registres en lloc de paper.

Als Estats Units, els consumidors utilitzen targetes xip per a tot, des de les biblioteques visitants fins a comprar articles de comestibles per assistir a pel·lícules, integrant-los fermament a la nostra vida quotidiana. Diversos estats dels EUA tenen programes de targetes xip en progrés per a aplicacions governamentals que van des del Departament de Vehicles de Motor fins a Transferències electròniques de beneficis (EBT). Moltes indústries han implementat el poder de les targetes intel·ligents en els seus productes, com ara els telèfons mòbils digitals GSM, així com els decodificadors de TV per satèl·lit.

Per què les targetes intel·ligents

Les targetes intel·ligents milloren la comoditat i la seguretat de qualsevol transacció. Proporcionen un emmagatzematge a prova d'identitat d'usuari i compte. Els sistemes de targetes intel·ligents han demostrat ser més fiables que altres targetes llegibles per màquina, com la banda magnètica i el codi de barres, amb molts estudis que mostren la vida de lectura de la targeta i la millora de la vida del lector, demostrant un cost molt menor del manteniment del sistema. Les targetes intel·ligents també proporcionen components vitals de la seguretat del sistema per a l'intercanvi de dades en pràcticament qualsevol tipus de xarxa. Protegeixen contra tot tipus d'amenaces de seguretat, des de l'emmagatzematge descuidat de les contrasenyes dels usuaris fins a hacks sofisticats del sistema. Els costos per gestionar els restabliments de la contrasenya d'una organització o empresa són molt alts, de manera que les targetes intel·ligents són una solució rendible en aquests entorns. Les targetes multifunció també es poden utilitzar per gestionar l'accés al sistema de xarxa i el valor de la botiga i altres dades. A tot el món, les persones ja utilitzen targetes intel·ligents per a una gran varietat de tasques diàries, que inclouen:

Targetes SIM i Telecomunicacions

L'aplicació més destacada de la tecnologia de targetes intel·ligents es troba en els mòduls d'identitat de subscriptor (SIM), que es requereixen per a tots els sistemes telefònics sota el sistema Global System for Mobile Communication (GSM). Cada telèfon utilitza l'identificador únic, emmagatzemat a la SIM, per gestionar els drets i privilegis de cada subscriptor a diverses xarxes. Aquest cas d'ús representa més de la meitat de totes les targetes intel·ligents consumides cada any. Els mòduls d'identificació de subscriptor universal (USIM) també s'estan utilitzant per superar la bretxa d'identitat com a transició de telèfons entre operadors de xarxes GSM, UTMS i 3G.

Lleialtat i valor emmagatzemat

Un altre ús de les targetes intel·ligents és el valor emmagatzemat, especialment els programes de lleialtat, que fan un seguiment i proporcionen incentius per a la repetició de clients. El valor emmagatzemat és més convenient i més segur que l'efectiu. Per als emissors, la flotació es realitza sobre saldos i residus no utilitzats en balanços que mai s'utilitzen.

Per als minoristes de diverses cadenes que administren programes de fidelització a moltes empreses i sistemes de POS, les targetes intel·ligents poden localitzar i fer un seguiment central de totes les dades. Les aplicacions són nombroses, com ara transport, estacionament, bugaderia, jocs, venda al detall i entreteniment.

Assegurar el contingut digital i els actius físics

A més de la seguretat de la informació, les targetes intel·ligents poden garantir una major seguretat de serveis i equips restringint l'accés als usuaris autoritzats solament.

La informació i l'entreteniment es distribueixen per satèl·lit o per cable al reproductor de DVR a casa o a la caixa de cable o al PC habilitat per cable. El servei de lliurament a domicili es xifra i desxifra mitjançant la targeta intel·ligent per accés de subscriptor. Els sistemes de difusió de vídeo digital ja han adoptat targetes intel·ligents com a claus electròniques de protecció.

Les targetes intel·ligents també poden funcionar com a claus de configuració de màquines per a equips de laboratori i dispensadors sensibles per a medicaments, eines, targetes de biblioteca, equips de salut, etc. En alguns entorns, la targeta intel·ligent habilitada: targetes SD i microSD protegeixen els continguts digitals ja que s'estan lliurant als telèfons / hand-sets mòbils.

Comerç electrònic

Les targetes intel·ligents faciliten als consumidors la possibilitat d'emmagatzemar informació i diners en efectiu per a la compra. Els avantatges que ofereixen als consumidors són:

La targeta pot transportar informació de preferències de compte personal, de crèdit i de compra que es pot accedir amb un clic del ratolí en lloc d'omplir formularis.

Les targetes poden gestionar i controlar les despeses amb límits i informes automàtics.

Els programes de fidelització d'Internet es poden implementar a través de diversos proveïdors amb sistemes de TPV diferents i la targeta actua com a dipòsit central segur per obtenir punts o recompenses.

Micro pagaments: pagueu els costos nominals sense despeses de transacció associades a targetes de crèdit, o per quantitats massa reduïdes per efectiu, com ara càrrecs de reimpressió.

Targetes intel·ligents emeses pel banc

Al voltant del món, les cooperatives controlades pel banc (Visa, MasterCard, Discover i American Express) han llançat milions de targetes intel·ligents sota l'estàndard EMV (Europay, MasterCard, VISA). Sovint anomenat targetes xip i PIN; aquests són els tipus de targetes de facto per a l'emissió de bancs a la majoria de països, excepte els EUA. Com que Canadà recentment ha iniciat el seu torn regulatori a les targetes EMV, EUA serà l'única illa d'Amèrica del Nord que encara no ha adoptat, que és sent impulsat pels majors tipus de frau amb targetes de crèdit i dèbit. S'ha comprovat que les targetes intel·ligents garanteixen transaccions amb regularitat, de manera que l'estàndard EMV s'ha convertit en la norma.

A mesura que els bancs entren a la competència en mercats acabats d'obrir, com a intermediaris d'inversió, estan assegurant transaccions a través de targetes intel·ligents a un ritme creixent. Això vol dir:

Les targetes intel·ligents augmenten la confiança mitjançant una millor seguretat. L'autenticació de dos factors assegura la protecció de dades i el valor a través d'Internet. S'eliminen amenaces com l'"Home al mig" i "Cavalls de Troia" que reprodueixen un nom d'usuari i una contrasenya

Això millora el servei al client. Els clients poden utilitzar targetes intel·ligents segures per transferències ràpides de fons electrònics de 24 hores a través d'Internet

Els costos es redueixen: les transaccions que normalment requereixen un temps i una paperassa dels empleats del banc es poden gestionar electrònicament pel client amb una targeta intel·ligent

Informàtica sanitària

L'explosió de les dades de l'atenció sanitària presenta nous reptes en el manteniment de l'eficàcia de les garanties de cura dels pacients i privadesa. Les targetes intel·ligents tracten aquests dos reptes amb un emmagatzematge segur i mòbil i la distribució d'informació del pacient, des de dades d'emergència fins a estat de beneficis. Molts països socialitzats ja han adoptat targetes intel·ligents com a credencials per les seves xarxes de salut i com a mitjà de portar un Registre electrònic de salut electrònic (EHR) immediatament recuperable. Els avantatges de la targeta intel·ligent en l'atenció sanitària inclouen:

Identificació ràpida i precisa dels pacients; tractament millorat

Reducció del frau mitjançant l'autenticació de les visites de proveïdor / pacient i l'elegibilitat de l'assegurança

Una manera convenient de transportar dades entre sistemes o llocs sense sistemes

Reducció dels costos de manteniment dels registres

Control de dispositius mèdics incrustats

Durant anys, els controladors incrustats han estat en molts tipus de màquines, que regeixen la qualitat i la precisió de la seva funció. A Healthcare, les targetes intel·ligents integrades garanteixen la millor i més segura prestació d'atenció en dispositius com ara màquines de diàlisi, analitzadors de sang i equips de cirurgia ocular amb làser.

Seguretat empresarial i de xarxa

Microsoft Windows, Sun Microsystems (una filial d'Oracle Corporation) i totes les noves versions de Linux incorporen enganxines de programari per implementar targetes intel·ligents com a substitut del nom d'usuari i les contrasenyes. Microsoft ha creat una plataforma de credencial completa al voltant del DLL de Scard i del proveïdor de serveis de Crypto (CSP). Amb les empreses adonant-se que la seguretat d'una infraestructura de clau pública (PKI) és la que es necessita per als empleats àmpliament desplegats, una targeta intel·ligent és el nou estàndard. Intranets entre empreses i xarxes privades virtuals (VPN) es veuen millorades per l'ús de targetes intel·ligents. Els usuaris poden ser autenticats i autoritzats per accedir a informació específica basada en privilegis preestablerts. Les aplicacions addicionals van des del correu electrònic segur al comerç electrònic.

Accés Físic

Les empreses i universitats de tot tipus necessiten targetes d'identitat simples per a tots els empleats i estudiants. La majoria d'aquests individus també tenen accés a determinades dades, equips i departaments segons el seu estat. Les targetes intel·ligents multifunció basades en microprocessador incorporen identitat amb privilegis d'accés i també poden emmagatzemar valor per a ús en diversos llocs, com ara cafeteries i botigues. Molts hotels també han adoptat lectors de targetes tipus ISO 7816 per garantir habitacions i instal·lacions de personal únic.

Tot el govern dels EUA i moltes corporacions han incorporat un lector sense contacte com a punt d'accés a les seves instal·lacions. Algunes empreses també han incorporat un component biomètric a aquesta credencial. Els sistemes més antics implementen un sistema de targeta de proximitat senzill com a porter. Però a mesura que els requisits de seguretat s'han tornat més forts i el cost dels sistemes estàndard ISO 14443 s'han reduït, el món està adoptant ràpidament aquest nou estàndard. Aquest canvi de mercat està parcialment motivat per l'aprovació del govern dels Estats Units de la norma de verificació de la identitat personal (PIV) obligatòria. Hi ha un ric ecosistema de proveïdors i integradors per a aquesta norma.

Si necessiteu trobar informació sobre el dispositiu lector de targetes intel·ligents , contacteu amb nosaltres si us plau!