Productes de lector de targetes intel·ligents

És l'identificador de RF idees aire lector de targetes xip sense contacte pot llegir i escriure, desenvolupament de codi i aplicació. Lector de targetes sense contacte aire ID inscriure's ja no requereix entrada manual pot proporcionar correcta identificació. Gairebé tota la 13,56 MHz sense contacte/targeta/sensor etiqueta sensor identificació targeta compatible.
El lector permet utilitzar l'edifici de l'usuari accedir a cartes o altre inducció d'etiquetes de 13,56 MHz per a altres formes d'identificació, que permet als usuaris configurar ràpidament el seu rendiment.
Fitxa d'inscripció o ID DNI lector i avaluador, mode d'USB per emular un teclat, dades de la targeta com una clau d'entrada a la posició del punter a la pantalla. Abans i després de les dades de targeta d'inducció prement el lector configurat.
Pot ser utilitzat en sistemes autònoms, o utilitzar el kit de desenvolupament de programari (SDK) per integrar amb altres aplicacions de programari. Com un lector integrada i la seva aplicació en: ordinador/LAN accedir sistema, inici de sessió únic, registre de targeta, visitant gestió, punt de venda, temps, identificació, seminaris i així successivament.