El lector RFID CREADOR

La família del lector RFID del CREADOR combina l'última tecnologia RFID amb un disseny atractiu i personalitzable. Es pot integrar fàcilment a la majoria dels sistemes de control d'accés físic i suporta totes les targetes estàndard d'accés al mercat.

El lector és igualment adequat per a ús intern i extern, ja que pot suportar tot, des de pols fins a condicions meteorològiques extremes. Podeu personalitzar el lector amb el color i el logotip que trieu, i trieu entre dues mides de lectors diferents, amb o sense teclat.

Seleccioneu les tecnologies de targetes

També seleccioneu les tecnologies de la targeta d'accés que voleu utilitzar, com ara les targetes MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire i EM. Quan vulgueu donar suport a una nova tecnologia, només heu d'utilitzar una targeta de configuració: no heu de tornar a instal·lar el lector per actualitzar-lo.

Comunicació segura amb OSDP

La majoria dels lectors descoden la targeta d'accés i envien la informació en text pla al dispositiu de control, la qual cosa permet que un criminal copiï la targeta, fins i tot si utilitzeu la tecnologia de la targeta més segura. Això s'evita amb Cidron, ja que la comunicació entre el lector de targetes i el dispositiu de control utilitza el Protocol de dispositiu supervisat obert (OSDP) amb el protocol de canal segur (SCP).