La DECLARACIÓ de canvi de CREADOR ' accionariat

Volem informar-vos que la nostra empresa que Creador és adquirit el 70% d'accions per empresa de banca GRG i farem la fusió amb la banca GRG, però es farà sense canvis a l'equip del creador, de negoci i servei del client.

Establerta el 2001, com la primera empresa que desenvolupada de forma independent el lector de targetes incorporat i dispensador de targeta, CREADOR (XINA) TECH Co, LTD esdevé una de les principals empreses de alta tecnologia, que integra el R & D, fabricació i comercialització de pagament amb targeta, el pagament en efectiu i mòdul de pagament en línia. Certificat d'autenticació de sistema de qualitat ISO9001 en 2002, CREADOR es va convertir en una empresa d'hi-Tech Shenzhen el 2003. Empresa Nacional d'honor en 2008.

Creador és constantment progressant amb el suport i cura de clients tant a casa com a l'estranger. En el camp de la indústria de mòdul de pagament de targeta, així com la indústria del pagament en efectiu, el creador ha desenvolupat serials dels productes exquisits, innovadores, com lector de targetes sense contacte CRT-630-CZ1, CRT-310N alt rendiment motoritzats lector de targetes, lector de targetes d'alt rendiment de CRT - 288C i C100-B11 receptor efectiu, que tot complint internacional tant estàndards de Xina.

Banca GRG és un proveïdor líder de moneda reconeixement i tractament de solucions amb gran potencial i ràpid desenvolupament efectiu.  Durant més de 20 anys, GRG està especialitzat en el desenvolupament i fabricació de caixer automàtic (ATM), vídeo Teller Machine(VTM), col·lecció de tarifa automàtica (AFC), reconeixement de moneda i efectiu processament mòduls d'equips i sistemes, és una empresa d'alta tecnologia moderna que es dediquen a independents r + D, vendes, producció, servei.

Amb seu central a Guangzhou, GRG és proveïdor a la Xina n º 1 ATM i un primer 5 intèrpret en el mercat global. Solucions integrals de GRG han estat àmpliament utilitzats en sectors finances, Telecom, CIT, ferrocarril i al detall. Fins a març de 2015, de GRG productes i solucions són àmpliament utilitzats en més de 70 països i regions del món, amb més de 170.000 màquines proporcionant fiabilitat, seguretat i comoditat als més de 10 milions de persones sobre una base diària.

Amb la creixent demanda d'autoservei equips tant a nacionals i estrangers, el mercat de lector de targetes incorporat avançada té un futur brillant. Mitjançant l'adquisició de creador, per GRG, per una banda, pot reduir el cost i millorar la rendibilitat sobre la base de la trobada seva posseeix demandes per al mòdul de lector de targeta incrustat; d'altra banda, GRG pot obrir un nou punt de beneficis per assolir el desenvolupament sostenible mitjançant la promoció de la solució a tot el món.

L'adquisició, GRG celebrarà els 70% d'accions del CREADOR, i canvis no es farà a l'equip del creador, de negoci i servei del client. GRG escatimarà cap esforç per ajudar els nou CREADOR amb poderós suport comercial i tècnic, de ser líder global en la indústria de pagament de targeta i efectiu.

Com xinès refrany: pagar tant com pugui per a fins i tot una mica de favor que has rebut. Moltes gràcies de nou pels seus constants suports i ajudes, es mantenir realitzar nous creador nostre èxit valors-clients, integritat, innovació i col·laboració. Deixa ' ns unir les seves mans i avançar cap a la creació més gloriós futur.

TECH CREADOR (XINA) Co, LTD

2015-7-31