VISA llança el pagament sense contacte al Marroc

Visa va anunciar que els seus titulars de marroquins podran gaudir dels pagaments sense contacte .

Els titulars d'una targeta Visa sense contacte ara podran pagar les seves compres simplement tocant la seva targeta Visa sense contacte o dispositiu de pagament en els terminals de pagament, que actualment s'estan instal·lant en diversos punts de venda.

El sistema de pagament sense contacte redueix el procés de pagament a tan sols mig segon, assegura VISA en un comunicat. L'empresa va explicar que per validar un pagament, n'hi hauria prou amb acostar la vostra targeta Visa a quatre centímetres a un terminal de pagament.

La nova tecnologia està protegida per diverses capes de seguretat i elimina qualsevol risc de transaccions no autoritzades, subratlla la mateixa font.

"La tecnologia sense contacte cada vegada és més àmplia a tot el món i, com a líder en el pagament electrònic, ens esforcem per oferir les últimes tecnologies de pagament digital", va dir Sami Romdhane, director general de Visa International Marroc.

El sistema de pagament i pagament de Visa ofereix enormes beneficis tant als comerciants com als clients, cosa que permet realitzar més transaccions amb períodes de temps significativament més curts. "També ofereix als consumidors una experiència de pagament totalment transparent i segura", va afegir Romdhane.

"El Centre Interbancari Marroquí (CMI) recolza plenament l'adopció del pagament sense contacte al Marroc. Ja tenim més de 13.000 terminals equipats amb aquest sistema, inclosos els centres comercials, totes les botigues BIM i la majoria dels comerciants afiliats a CMI que venen articles petits o serveis ", va dir Mikael Naciri, director general de CMI.

"El pla és que a finals de 2018, volem que el sistema arribi a 20.000 terminals", va continuar.