Què és un lector de targetes

Un lector de targetes és un dispositiu d'introducció de dades que llegeix dades d'un mitjà d'emmagatzematge en forma de targeta. Els lectors de targetes es poden dividir en lectors de targetes IC de contacte i sense contacte i lectors remots segons diferents tipus de targetes. La targeta IC de contacte segueix la interfície estàndard ISO7816, mentre que la targeta IC sense contacte segueix la interfície estàndard ISO14443. I els lectors a distància segueixen la interfície estàndard ETC GB20851.

card reader

Les interfícies de la targeta de memòria no són uniformes. Els tipus de targetes de memòria principals inclouen targeta CF, targeta SD, targeta MiniSD, targeta SM,

El lector de targetes és un dispositiu de maquinari que us permet llegir i transferir dades de diversos dispositius d'emmagatzematge de memòria portàtils. Pot ser un dispositiu independent que es connecti a una computadora a través d'USB o es pugui integrar en un ordinador o dispositiu multifunció. Les versions comercials del lector de targetes poden llegir targetes intel·ligents de seguretat. La majoria dels lectors de targetes accepten múltiples formats de targetes de memòria, incloent Compact Flash i Secure Digital. A més, la majoria de les impressores / escàner / copiadores multifunció ara incorporen lectors de targetes, de manera que podeu aprofitar els avantatges de les impressores per imprimir fotografies.

Alguns lectors de targetes només poden accedir a un tipus de targeta de memòria, mentre que algunes targetes de memòria integren la funcionalitat dels lectors de targetes. Per tant, sempre que inseriu aquest tipus de targeta de memòria al port USB, l'ordinador pot accedir directament a les seves dades.