QUÈ ÉS UN LECTOR I TERMINAL DE TARGETA INTELIGENT

El lector de targetes intel·ligents , també conegut com a terminal de targeta intel·ligent, com ara terminal de punt de venda, terminal de targeta de crèdit, és un dispositiu que es pot operar amb targetes intel·ligents per obtenir informació de la targeta i realitzar una transacció.

Tipus de lector de targetes intel·ligents

Segons els tipus de targeta intel·ligent, els lectors de targetes intel·ligents es poden dividir en contactes, sense contacte, amb un lector de targetes de doble interfície.

Interfície

Normalment, un lector interfereix amb un PC per a la majoria dels requisits de processament. Els principals mitjans de comunicació amb un port USB, lectors de targetes intel·ligents amb interfície RS232 encara tenen un cert nombre d'usuaris.

Contacte i lector de targetes intel·ligents sense contacte

El lector de contactes bàsicament seguia la norma internacional ISO7816 i el lector de targetes sense contacte seguia l'estàndard d'interfície ISO14443.

Contacte

El lector de targetes intel·ligents de contacte requereix una connexió física amb les targetes, com ara inserir la targeta al lector. Hi ha moltes aplicacions que utilitzen aquest tipus de lector comú, com ara l'ATM, l'identificador i el valor emmagatzemat. Hi ha dues característiques principals d'aquest tipus de lector: un és segur a causa de la seva comunicació de targetes a lectors, l'estàndard sovint compatible d'aquest tipus és ISO 7818 T = 0; L'altre avantatge és la velocitat, alguns poden ser de fins a 848 kbps, com ara el lector de targetes intel·ligents CREADOR CRT-288-K.

无标题_00094-副本.jpg