QUÈ ÉS L'ús de RFID AVUI

La tecnologia RFID està desenvolupant-se molt ràpidament en els últims anys. Es tracta d'una nova tecnologia que utilitza senyals de radiofreqüència reconeixement objectiu automàtic i accés a informació rellevant. El sensor de pols integrat amb l'etiqueta RFID és petit, perquè la gent pugui portar. Si activeu un mode de suspensió passiu per reduir el consum d'energia i utilitzeu un mètode de divisió de codis ALOHA ranurat amb accés múltiple per evitar col·lisions, rescata la resposta interactiva al terratrèmol, la qual cosa millora enormement l'eficàcia de la cerca i el rescat.

Usos de la tecnologia RFID

Tradicionalment, fem servir RFID per identificar animals i automòbils. En l'era d'Internet, la RFID s'ha utilitzat en moltes àrees de logística i gestió de subministrament, fabricació i muntatge, manipulació d'equipatges aèries, processament de paquets per correu / express, seguiment de documents i gestió de biblioteques.

Les aplicacions RFID futures seran àmpliament difoses. Hi haurà un nombre creixent d'empreses, governs i organitzacions que busquen la tecnologia per rastrejar i identificar la propietat, l'equipament, els béns i els productes, no només dels productes alimentaris, farmacèutics i electrònics d'automoció, sinó també de la granja o del fabricant al consum i l'ús . De la mateixa manera, la col·locació i el manteniment de projectes a gran escala són especialment importants, com el transport i les instal·lacions públiques. A continuació apareixeran més solucions RFID per proporcionar rutes d'auditoria per a les diferents àrees.