Quin és el millor lector de targetes intel ligents per comprar?

El tipus de lector de targetes intel·ligents que compreu s'ha de basar en la compatibilitat del lector de targetes amb el contacte o la targeta intel ligent sense contacte que s'utilitza a la vostra organització o instal·lació.

Rang de freqüència per a la compatibilitat: els lectors estan dissenyats per cercar freqüències i retransmeten informació d'anada i tornada des d'on es pot llegir una targeta.

Paisatge o àrea per adaptar-se al lector adequadament: una vegada que decideixi un lector a l'interior o exterior, assegureu-vos que el cablejat està configurat correctament i que el lector s'ajusti adequadament a l'àrea designada.

Comprovació del sistema de control d'accés per a la compatibilitat: abans d'invertir en el lector de la vostra targeta intel·ligent, és important assegurar-vos que el lector que seleccioneu, juntament amb el vostre sistema de control d'accés, pugui treballar junts

Si teniu més preguntes sobre lectors de targetes intel·ligents que són específiques de les necessitats de la vostra organització, truqueu a l'ID Professional avui mateix al 86-755-26710992.